Städtjänster

Genom att leverera flexibla och kompletta tjänster inom städ med serviceinriktad och väl erfaren personal, ser vi fram emot att få samarbeta med just dig! Vi vänder oss både till dig som privatperson och företag.

Tillsammans med dig/er vill vi forma ett tryggt samarbete när det gäller städning i ert hem, allt för att underlätta din vardag.

Vårat koncept inom hemstäd:

Veckovis städning  •  Var 14:e dag städning  •  Månadsstädning  •  Fönsterputsning  •  Storstädning  •  Golvvård  •  Trädgårdsarbete  •  Snöskottning

Har du andra önskemål så diskuterar vi givetvis dessa. Hör av dig så hjälper vi dig!

Hemstädning

Låt oss underlätta din vardag. Med våra tjänster kan du lägga din dyrbara tid på andra saker. Vi erbjuder flexibla och personliga tjänster där behoven kan vara väldigt olika, därför anpassar vi oss alltid efter dina önskemål.

Företagsstädning

Låt oss ta hand om dammråttor och överfulla papperskorgar så blir det lättare att koncentrera sig på arbetet. Vår tjänst vänder sig till både stora och små företag. Vi skapar en trevligare arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

Golvvård

Golvvård är en maskinell rengöring av golvet med eventuell efterföljande ytbehandling av vax eller polish. Vi anpassar metoder efter golvets beskaffenhet och arbetsmiljö.

Trädgårdsarbete

Då allt fler kunder vill ha färre leverantörer som kan leverera mer är trädgårdsarbete också något vi kan hjälpa er med. Det innebär att ni kan ha samma leverantör för inre- och yttre rengöring, skötsel och service.

Fönsterputs

När solen ligger på så blir det väldigt tydligt om det finns behov av fönsterputs. Det är vanligt att fönsterputs är något som skjuts då många tycker det är tidskrävande och svårt. Våra professionella fönsterputsare hjälper till så du spar tid och bekymmer, vi rengör dina fönster snabbt och effektivt.

Vecko/månadsstädning

De flesta som anlitar oss vill ha hjälp med kontinuerlig städning. Kanske varje vecka, varannan vecka eller en gång per månad. Med regelbunden städning kan vi på kort tid göra så din lägenhet eller ditt hus alltid är rent och fräscht. Vi gör det du inte hinner eller har lust med, så att du får tid över till annat!

Trappstädning

Ett rent trapphus ökar trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Med rätt utförd och regelbunden städning hålls trapporna rena, fina och skadegörelsen minskar.